Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Липень 2021

Про відшкодування збитків заподіяних бюджету говорили на засіданні комісії при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради

22 липня відбулося засідання комісії з визначення розміру збитків заподіяних власниками землі та землекористувачами. Комісія має на меті визначення та відшкодування збитків, завданих внаслідок порушення порядку землекористування, недопущення безплатного використання земельних ділянок, що призводить до втрат  бюджету громади, проведення розрахунку таких втрат внаслідок порушення фізичними та юридичними особами земельного законодавства.

На засідання комісії було запрошено перших сім фізичних осіб-підприємців, у яких закінчились строки дії договорів оренди земельних ділянок. На засідання комісії прибуло п’ять із запрошених. Деякі  з них використовували земельні ділянки без правових підстав від одного до дев’яти років.

З кожним суб’єктом господарювання проведено роз’яснювальну роботу, зобов’язано укласти договір оренди землі та сплатити заборгованість за всі попередні роки спочатку у добровільному порядку, на що переважна частина присутніх відразу погодилась. До решти підприємців будуть застосовані примусові заходи стягнення збитків. В подальшому засідання комісії буде проводитись систематично.