Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Липень 2021

Відбулася десята сесія міської ради восьмого скликання

23 липня відбулася десята сесія Андрушівської міської ради восьмого скликання,  яку провела міський голова Галина Білецька.

Серед планових проєктів рішень, які були ухвалені на засіданні, – здебільшого робочі питання, що стосувалися внесення змін до раніше прийнятих рішень, а саме внесення змін до: рішення дев’ятої сесії  Андрушівської міської ради восьмого скликання від 25.06.2021 року № 4 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради», Комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки, фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік, бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2021 рік.

Депутати міської ради затвердили акт прийому-передачі, списання майна Любимівської гімназії.

Також було надано згоду на перейменування вулиці та провулку К.Маркса у м.Андрушівка, списання комунального майна, реорганізацію амбулаторії загальної практики сімейної медицини с.Нехворощ. На  сесії було розглянуто та прийнято рішення з земельних та інших питань.