Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Червень 2021

Урочистості з нагоди Дня молоді та Дня міста

27 червня відбулись урочистості з нагоди Дня молоді та Дня міста. Святкування розпочалося з молебені «За велич і процвітання рідного краю» у місцевих храмах.

Ранкова частина свята стартувала зі спортивної програми на стадіоні «КОЛОС», де проведено турнір з футболу серед молодіжних команд громади. По завершенню відбулася церемонія нагородження. Також в програмі відбувся велоквест по історичних місцях м.Андрушівка та молодіжний марафон «Мама, тато, я – молода сім’я».

У другій половині дня андрушівчани зібралися на відкриття Гражди Пам’яті та пройшлися святковою колоною центральною вулицею міста до місця проведення урочистих та розважальних заходів – міського парку.

З вітальним словом та побажаннями молодому поколінню використати всі переваги цієї прекрасної пори життя, бути активними, здобувати знання, наполегливо працювати над собою, будувати великі плани на майбутнє, а для нашого міста процвітання на благо всіх його мешканців, затишку, комфорту та добробуту, звернулася до жителів та гостей міста міський голова Галина Білецька.

На свято були запрошені Почесні громадяни міста та колишнього Андрушівського району, які зробили значний внесок у розбудову міста, його культурного й освітянського життя.

Найактивнішим молодим андрушівчанам та молодим парам, які одружилися були вручені подарунки.

У міському парку на найменших жителів чекали атракціони, лотки із солодкою ватою, попкорном і працювали різні локації: показовий виступ на гамаках від «Fly dance», фотовиставка учасника АТО Андрія Никодюка та Марини Зайцевої, аквагрим від студії краси Катерини Якубовської, бібліоквест «Знай і люби Андрушівку» та бібліоніч «Андрушівка FOREVER», коворкінг-зона за участю Школи молодого туриста та пленеру художників від Андрушівської школи мистецтв ім.М.Максименка, показ мультфільмів та ін.

Усім учасникам свята дарували святковий концерт  дитячий зразковий танцювальний ансамбль «Росяночка», вокальне тріо «Forte», вокальний дует у складі Інни Щитнік та Олексія Рудницького, Вероніка Салійчук, Андрій Кондратюк та талановита молодь громади. Також присутні насолоджувалися виступами запрошених гостей міста.

Після концерту відбулася кавер-версія дискотеки 80-90-их, а також молодіжна дискотека від DJ-клубу ветеранів АТО/ООС TSN-audio м.Житомира.

На завершення свята місто засвітилося вогнями святкового феєрверку.