Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Червень 2021

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

«Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Андрушівської міської територіальної громади»

Відділом економічного розвитку та інвестицій Андрушівської міської ради розроблено проект регуляторного акту «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Андрушівської міської територіальної громади».

Прийняття рішення виконавчого комітету міської ради має на меті забезпечити практичну реалізацію Закону України «Про автомобільний транспорт» та постанов Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року
№ 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» та від 3 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», що в свою чергу приведе до визначення переможця конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що віднесені до компетенції Андрушівської міської ради.

Проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Андрушівської міської ради (https://andrushivka.info/) в розділі «Регуляторні акти».

Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту регуляторного акта приймаються до 29.07.2021 р.

Контакти розробника проекту регуляторного акта: відділ економічного розвитку та інвестицій міської ради,  пл. Т.Г.Шевченка, буд.1, м.Андрушівка, e-mail: andr_econom@ukr.net, тел.: (04136) 9-49-04.