Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Червень 2021

З Днем Конституції України

Шановні жителі Андрушівської громади!

Щиро вітаю вас з  Днем Конституції України!

Прийняття Основного Закону є фундаментальним закріпленням нашої незалежності, самовиявленням українського народу жити в суверенній та соборній державі!

Разом з прийняттям Конституції в українському літописі почався новий етап розвитку демократії, адже вперше в нашій державі людина, її права і свободи визнані найвищою цінністю. За роки свого існування, навіть під гнітом та в притисненні, наш народ завжди прагнув самовизначення та відстоював власні права і свободи.

Сьогодні, у складний час для України, від кожного з нас залежить подальший шлях нашої держави до демократичних трансформацій, формування національної свідомості та патріотизму. 

У цей знаменний день щиро бажаю кожній родині миру, добробуту, життєвих гараздів і високих досягнень у подальшій розбудові нашої державності та звершення усіх планів заради світлого майбуття рідної України! 

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА