Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Червень 2021

День нашого міста

Шановні мешканці Андрушівщини та гості міста!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня міста!

Це особливий день, бо іменини рідного міста – це свято єднання. Всі ми дуже любимо його, адже наші рідні та ми тут живемо, працюємо, ростимо дітей, радіємо життю.

Нехай ще не все доведено до ідеального стану, нехай в нашій країні відбуваються зміни, але разом – ми сила! Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо створити зручні й комфортні умови для життя.

Кожен, хто бував в нашому місті любить його за душевність і особливу атмосферу, за привітних людей і давню історію, тихі вулички і мальовничі краєвиди.

Бажаю, щоб з кожним роком наше місто розквітало і ставало гарнішим, щоб краще жилося його мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного. Впевнена, що лише згуртовано, лише разом виконаємо все задумане, всі тимчасові негаразди подолаємо та досягнемо своїх мрій.

Вітаю вас зі святом, шановні земляки! Бережімо себе і своє місто, тому що ми того варті.

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА