Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Квітень 2021

До всесвітнього Дня охорони праці

У 2021 році Україна відзначатиме День охорони праці під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР»

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

У 2021 році Міжнародна організація праці у цей день акцентує увагу на важливості зміцнення системи безпеки та здоров’я (далі – БЗР), включно зі службами безпеки та охорони здоров’я як на національному рівні, так і на рівні підприємств. Саме тому Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем БЗР та спрямований на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2021 році «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

У рамках запланованих заходів, 23 квітня з 10.00 до 13.00 відбудеться онлайн конференція до Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі – 2021.

Під час конференції обговорюватимуть:

  1. Стан охорони праці в Україні та основні заходи на рівні Держави, що мають забезпечити стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі.
  2. Досвід українських компаній у подоланні кризи, спричиненої пандемією COVID-19.
  3. Передові технології та методи побудови сучасної БЗР на українських підприємствах.

Спікерами заходу будуть представники:

  • Державної служби України з питань праці,
  • Міжнародної організації праці,
  • Федерації профспілок України,
  • Федерації роботодавців України,
  • Фонду соціального страхування України,
  • Журналу “Охорона праці”,
  • українських компаній.

Запрошуємо приєднатись до конференції. Участь у заході безкоштовна, реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9g00UkySnONE_wYWea_0xgojme1Gg3vYTbnlJCpd9rU1eBA/viewform

Детальніше на сайті Державної служби України з питань праці: www.dsp.gov.ua

Додатково: