Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Лютий 2021

Про літній відпочинок та оздоровлення дітей у 2021 році

Андрушівська міська рада повідомляє, що  розпочати період літньої оздоровчої кампанії  планується з червня 2021 року.

Відповідно Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», обласної Програми оздоровлення та відпочинку дітей  на 2021-2022 роки Андрушівська міська рада забезпечує оздоровлення дітей, які  потребують особливої соціальної уваги та підтримки, зокрема: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей з інвалідністю; дітей, один із батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту; дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) під час проведення антитерористичної операції, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час проведення антитерористичної операції, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного під час участі в антитерористичної операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях; рідні діти батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї;  дітей потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, дітей, які постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф; дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей; дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; дітей, взятих на облік службами у справах дітей як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах;  дітей, які перебувають на диспансерному обліку; дітей, одному з батьків яких встановлено інвалідність I або II групи; талановитих дітей-переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, лідерів дитячих громадських організацій; дитячих творчих колективів та спортивних команд; дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села, дітей учасників антитерористичної операції та дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб. Вікова категорія дітей – від 7 до 18 років.

Шановні батьки! Якщо Ви бажаєте якісного та приємного оздоровлення та відпочинку для своїх дітей Вам слід звернутися  до  Андрушівської міської ради (каб. №26) з відповідним пакетом документів (копія свідоцтва про народження дитини та копії документів, що підтверджує належність дитини до пільгової категорії)  для заповнення заяви.