Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Лютий 2021

Засідання постійних комісій

22 лютого напередодні чергової сесії відбулися засідання постійних  комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів та з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин.

Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.)  розглянула звіт про виконання міського бюджету за 2020 рік та внесла пропозиції щодо внесення змін на 2021 рік, рекомендувала сесії затвердити Програму «Питна вода Андрушівщини» на 2021-2023 роки, Порядок використання цільових фондів, Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Андрушівської міської  ради та План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік. Комісією погоджено питання утворення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Андрушівської міської ради , здійснення повноважень в сфері державної реєстрації та  визначено перелік адміністративних послуг.

Постійна комісія з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) розглянула та внесла свої пропозиції до Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності, надала позитивні рекомендації щодо передачі шкільного автобуса до Зарубинецького ліцею. Депутатами узгоджено  питання  утворення комісії по розгляду земельних спорів та інших звернень, які потребують вивчення на місцевості на території Андрушівської міської територіальної громади,затверджено  типову угоду про соціальне партнерство та ряд земельних питань.

Члени комісій підтримали відповідні проекти рішень, внесли свої пропозиції  та рекомендували сесії міської ради їх затвердити.