Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Лютий 2021

Підсумкова медична рада КНП «ЦПМСД»

Відбулася підсумкова медична рада КНП «ЦПМСД» Андрушівської міської ради за участю голови міської ради Галини Білецької.

Директор КНП ЦПМСД Володимир Палазюк звернув увагу на те, що робота закладу спрямована на профілактику і своєчасне виявлення хворих на туберкульоз, онкопатологію, охорону материнства і дитинства, профілактику та лікування населення міста, профілактику захворювання населення керованими інфекціями та попередження їх профілактичними щепленнями.

В закладі проводиться активна робота по виконанню пілотного проекту щодо відшкодування вартості лікарських засобів для лікування пацієнтів з серцево-судинними захворюваннями, цукровим діабетом та бронхіальною астмою.

Прогнозовані результати виконання планових завдань ЦПМСД на 2021 рік: забезпечення належного рівня надання медичної допомоги; максимальне охоплення хворих на ГРВІ обстеженнями на виявлення COVID-19, виконання всіх протиепідемічних заходів; виявлення онкозахворювань на ранніх стадіях; зменшення рівня смертності населення; продовження укладення декларацій з пацієнтами.

Підводячи підсумки медичної ради Галина Білецька, зазначила, що основним завданням медичних працівників та місцевої влади залишається підвищення якості медичних послуг, покращення матеріально-технічної бази. Також голова подякувала медичним працівникам за їх роботу та витримку.