Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Лютий 2021

Очисні споруди

У п’ятницю відбулася зустріч голови міської ради Галини Білецької та заступника голови міської ради Володимира Горкуна із жителями району спиртового заводу по питанню ремонту каналізаційної системи в багатоквартирних будинках, будівництва очисних споруд та оплату жителів будинків за житлово-комунальні послуги, в тому числі за каналізаційні стоки. На даний час розроблено проект будівництва очисних споруд, який має виконатися до кінця 2021 року. Дане питання знаходиться на постійному контролі керівництва міста.

На зібранні також був присутній Сергій Ольхович – директор КП «Комсервіс», який запропонував жителям багатоповерхівок укласти договора по водовідведенню та звернув увагу присутніх на своєчасність оплати за надані комунальні послуги.