Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Жовтень 2023

З днем мудрості та життєвого досвіду

Дорогі наші ветерани життя і праці! Вітаємо вас з Днем літніх людей! Людей, які заслуговують особливої вдячності, поваги і любові. Люди зрілого, мудрого віку заслужили цю особливу честь, тому що велика частина роботи кожного з вас, дорогі ветерани праці, закладена у фундамент добробуту народу, країни і її сучасного вигляду. Ви будували народне господарство, своїми руками піднімали державу, з любов’ю і теплотою виховували дітей і онуків. Деякі з вас і на сьогоднішній день у міру своїх сил і здоров’я, сумлінно працюють на благо Батьківщини, зберігаючи і приберігаючи її самі гарні і цінні традиції, і показують гідний приклад молодим поколінням, нашим нащадкам.

Прийміть наш низький уклін і слова безмірної вдячності і поваги за все хороше, що ви зробили у своєму житті і що, безумовно, ще зробите на благо людей. Нехай вас завжди охороняють тепло і повага рідних вам людей, близьких, сусідів і просто тих, хто знаходиться з вами поруч. Бажаємо вам здоров’я, добрих і довгих років мирного і щасливого життя, виконання ваших бажань, удачі, щоб надія ніколи не покидала вас в житті.

Міський голова Галина Білецька