Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Жовтень 2023

Вітаємо працівників освіти

Дорогі освітяни!

    В дні початку осені прийміть щирі вітання з професійним святом- Днем працівників освіти !

    Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки і шани. Саме на плечі Вчителя лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. Від вчителя в великій мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до держави та рідного міста виховують педагоги в юних жителів нашої громади.

      Сердечно вітаю всіх освітян з професійним святом. Бажаю шановним педагогам щастя і здоров’я, успіхів і творчого натхнення, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів!

 Міський голова                                    Галина БІЛЕЦЬКА