Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Жовтень 2023

Вітаємо захисників та захисниць України

Вітаємо всіх захисників і захисниць України, які щодня роблять неймовірне та борються за нашу з вами перемогу! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Вклоняємося перед вашою силою, мужністю та патріотизмом. Впевнені, що завдяки таким Героям і Героїням, як Ви, нас чекає Перемога.

Шановні захисники і захисниці, Ви довели, що є гідними нащадками українського козацтва. Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Також сердечно вітаємо Всіх з особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. Покрова є особливим святом для України, адже це свято тісно пов’язане з нашою історією. У літописах сказано, що вперше Покров був заснований восени 1164 року князем Андрієм Боголюбським. Він, будучи на одному з військових походів, читав давні перекази. Дізнавшись про диво, яке сталося в X столітті, коли мученик Андрій побачив Богородицю, князь вирішив на честь події заснувати свято. Покрову та саму Божу Матір дуже поважали українські козаки.

У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців. Миру і Перемоги Україні.

Слава Україні! Героям Слава!

Міський голова                               Галина Білецька