Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Липень 2023

Шановні жителі Андрушівської міської територіальної громади !

Сьогодні в Україні відбувається значне скорочення кількості відділів Державної реєстрації актів цивільного стану (далі відділ ДРАЦС). Не минула ця участь і Андрушівську громаду. Андрушівський відділ ДРАЦС, відповідно до рішення Міністерства юстиції України, було реорганізовано шляхом приєднання до Бердичівського відділу ДРАЦС. У Андрушівці відділу ДРАЦС віднині немає.

Враховуючи викладене, Андрушівською міською радою було прийнято рішення про створення сектору реєстрації актів цивільного стану Андрушівської міської ради (далі – сектор РАЦС) Бердичівського району Житомирської області із статусом юридичної особи публічного права.

На жаль, відповідно до законодавства, органи місцевого самоврядування в особі даного сектору РАЦС не можуть виконувати всі повноваження у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, які виконують державні органи.

Сектор РАЦС здійснює тільки три повноваження, а саме: державна реєстрація народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті. Сектор розміщено за адресою: м. Андрушівка, пл. Т.Шевченка, 7, та працює із 8-00 до 17-00 год. (у адмінприміщенні де раніше розміщувався Андрушівський відділ ДРАЦС). 

Всі решта повноважень державної реєстрації актів цивільного стану, які необхідні нашим жителям, здійснює Бердичівський відділ ДРАЦС.

Для отримання послуг Бердичівського відділу ДРАЦС жителі нашої громади можуть звертатись: (за бажанням) до Бердичівського відділу ДРАЦС місто Бердичів або до Центру надання адміністративних послуг Андрушівської міської ради (ЦНАП), що розташований в адміністративній будівлі Андрушівської міської ради (м. Андрушівка, пл. Т.Шевченка, 1, каб. 16). Де щовівторка із 8-00 до 17-00 год. будуть прийматись документи для подальшої передачі до Бердичівського відділу ДРАЦС у місто Бердичів.

Андрушівська міська рада