Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Липень 2023

ПОВІДОМЛЕННЯ про застосування засобів захисту рослин

З метою дотримання відповідальності та відкритості перед місцевими жителями та виконання положень нормативно-правових документів, що регулюють використання пестицидів у сільськогосподарській діяльності, компанія ТОВ “СП “Спіка” Інформує Вас про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях згідно з графіком.

ВАЖЛИВО: Компанія в якості засобів захисту рослин використовує лише зареєстровані препарати, дозволені на території України, у нормах та за умов, які діють згідно чинного законодавства, зокрема – згідно ст. 21 ЗУ “Про захист рослин”, ст. 11 ЗУ “Про пестециди і агрохімікати” та ст. 30,37-40 ЗУ “Про бджільництво”.  У випадку виникнення несприятливих погодних умов вказані дати можуть бути перенесені на найближчий можливий термін проведення технологічних операцій, про що Вас буде додатково проінформовано.