Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Лютий 2023

Засідання двадцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання

24 лютого 2023 року  відбулося засідання двадцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання

На розгляд сесії було винесено 101 питання:

  1. Про визнання повноважень депутата Андрушівської міської ради.
  2. Про зміни до складу  постійної комісії.
  3. Про закріплення депутата міської ради восьмого скликання за населеним пунктом.
  4. Про затвердження Програми розвитку Андрушівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області, як відокремленого підрозділу ДПС, щодо функціонування сервісного центру обслуговування платників на 2023-2025 роки.
  5. Про затвердження Програми з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних з наданням медичної допомоги в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки.
  6. Про результати виконання Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2022 рік.
  7. Про результати виконання Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт в Андрушівській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки.
  8. Про результати виконання Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення, та вулиць і доріг комунальної  власності  Андрушівської міської територіальної громади на 2021-2022 роки.
  9. Про внесення змін до рішення двадцять шостої сесії міської ради восьмого скликання від 29.11.2022р. №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік».
  10. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік.
  11. Про впровадження програмного комплексу «Погосподарський облік для сільських, селищних рад».
  12. Про результати виконання Цільової Програми профілактики злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки.
  13. Про результати виконання Програми охорони довкілля, раціонального  використання природних ресурсів та поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки.
  14. Про результати виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства Андрушівської міської ради на  2022 рік.
  15. Про результати виконання Цільової програми забезпеченням тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб  на 2021-2022 роки.
  16. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності до комунальної власності Андрушівської міської територіальної громади майна ДП «Коростишівський спиртовий  комбінат».
  17. Про результати виконання Цільової  Програми розвитку обдарованої молоді Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки.
  18. Про результати виконання Програми розвитку дошкільної освіти Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки.
  19. Про приведення у відповідність юридичних адрес закладів освіти Андрушівської міської ради та  затвердження статутів у новій редакції.
  20. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії міської ради восьмого скликання від 21.12.2021 року № 9 «Про Програму розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».
  21. Про виконання програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні за 2022 рік.
  22. Про виконання Комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Андрушівської міської ради за 2021-2022 роки.
  23. Про хід та результати виконання Програми фінансового забезпечення відзначення свят та проведення заходів на території Андрушівської міської  територіальної громади у 2022 році.    
  24. Про результати виконання Програми підтримки комунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської міської ради на 2022 рік.
  25. Про затвердження передавального акту КЗПО «Станція юних техніків» Андрушівської міської ради.
  26. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради у новій редакції.
  27. Про затвердження Статуту Андрушівського міського Будинку культури у новій редакції.
  28. Про затвердження Статуту Андрушівської міської бібліотеки у новій редакції.                                                                 
  29. Про затвердження Статуту Комунального закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої творчості» Андрушівської міської ради в новій редакції.
  30. Про затвердження Статуту «Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи» Андрушівської  міської ради у новій редакції.
  31. Про затвердження Положення про надання  платних послуг комунальним закладом «Андрушівська дитячо-юнацька спортивна школа» Андрушівської  міської ради Житомирської області.
  32. Про надання згоди на реорганізацію Волосівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.
  33. Про надання згоди на реорганізацію Яроповицької сільської лікарської амбулаторії.
  34. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради у новій редакції.
  35. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради за 2022 рік
  36. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за 2022 рік.
  37. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  38. Про внесення змін до Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги мешканцям Андрушівської міської територіальної громади.
  39. Про внесення змін до Положення про відділ юридичного забезпечення Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету.
  40. Звіт про роботу старости Антопільського старостинського округу         Устича Ю.В.
  41. Звіт про роботу старости Бровківського старостинського округу      Манзебур Н.Г.
  42. Звіт про роботу старости Гальчинського старостинського округу Сушка М.Г.
  43. Звіт про роботу старости Городківського старостинського округу          Сокола В.Ф.
  44. Звіт про роботу старости Зарубинецького старостинського округу       Опанасюка В.З.
  45. Звіт про роботу старости Мостівського старостинського округу      Опанасюка С.Л.
  46. Звіт про роботу старости Нехворощанського старостинського округу      Закабули А.А.
  47. Звіт про роботу старости Павелківського старостинського округу         Опанасюка О.М.
  48. Звіт про роботу старости Яроповицького старостинського округу Бойка О.В.
  49. Про затвердження звіту про результати виконання бюджету Андрушівської міської територіальної громади за 2022 рік.
  50. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2023 рік.

51-99. Земельні питання.

100. Про порушення перед Народним депутатом України Богданом Кицаком клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України Галини Білецької.

101. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України щодо недоцільності скасування доплат для військовослужбовців.

По питанням, що були внесені на розгляд пленарного засідання, прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному сайті Андрушівської міської ради, згідно чинного законодавства.

Звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України щодо недоцільності скасування доплат для військовослужбовців не було підтримано депутатським корпусом.