Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Лютий 2023

365 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ

Що це?

Маленька іскра.

Вона росте й вибухає могутнім огнем, який обіймає всесвіт. Всесвітній огонь життя горить над всесвітньою безоднею нічогості.

Хто переможе? (…)

2014 рік… Дев’ятий рік війни. Лютий 2022 – лютий 2023… 365 днів незламності…

Рік… Це багато чи мало? Для Всесвіту – ніщо! Для нас, українців, рік повномасштабного вторгнення – це нескінченна течія бруду, болю, сліз, страждань.

Рік повномасштабної війни… Важкої, несправедливої! Рік, за який ми втратили найкращих, найсміливіших, найулюбленіших. Побратимів. Батьків. Синів та доньок. Коханих.

Рік боротьби за право бути вільними та щасливими! Рік боротьби світла з темрявою. Цей рік змінив світ. Світ, який підтримав і підтримує Україну в протистоянні з  московією, країною божевілля і смерті.

         А нам, не дивлячись на все,  «…робити своє. Просто робити своє, поки змога, до останнього подиху і ще трошки довше — як ті на станції, хто врятував тоді Місто і нас із вами; як тепер ЗСУ. І тоді схиблений злою волею світ стане на місце, ввійде в пази. Переможемо» (Оксана Забужко).

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!