Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Лютий 2023

Робоча зустріч

17 лютого  2023 відбулась робоча зустріч за участі працівників ЦНАП виконавчого комітету Андрушівської міської ради та начальника Відділу обслуговування громадян № 1 (Сервісний Центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Іриною СТАСИШЕНОЮ.

Метою зустрічі було обговорення подальшої співпраці ЦНАП та Відділу задля ще  більш якісного надання субсидійних послуг мешканцям Андрушівської міської територіальної громади. Під час зустрічі детальніше розглянули питання змін у механізмі субсидіювання, що почалися з 1 жовтня 2022 року.

Починаючи з 1 грудня 2022 року Пенсійний фонд України не лише виплачує, а й призначає житлові субсидії та пільги.

Прийом документів від громадян на субсидії та пільги продовжує здійснювати ЦНАП міської ради та Відділ обслуговування громадян № 1 (Сервісний Центр) Головного управління ПФУ  в Житомирській області.