Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Лютий 2023

Засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради

17 лютого 2023 року, відбулося засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради. В засіданні взяли участь 32 членів виконкому. Було розглянуто  16 питань порядку  денного :

  1. Про письмовий звіт про результати виконання бюджету Андрушівської міської територіальної громади за 12 місяців 2022 року.
  2. Про схвалення внесення змін до рішення Андрушівської міської ради від 21.12.2021 року № 9 «Про Програму розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022—2024 роки» прийнятого на шістнадцятій сесії восьмого скликання.
  3. Про схвалення Програми розвитку Андрушівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області, як відокремленого підрозділу ДПС, щодо функціонування сервісного центру обслуговування платників на 2023-2025 роки.
  4. Про повідомну реєстрацію колективного договору.
  5. Про створення місцевої державної надзвичайної протиепізоотичної комісії.
  6. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 21.05.2021 року №138 «Про створення комісії з питань бджільництва, попередження та фіксації масового отруєння бджіл на території Андрушівської міської територіальної громади».
  7. Про схвалення внесення змін до рішення двадцять шостої сесії міської ради восьмого скликання від 29.11.2022р. №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік».
  8. Про вид та формат погосподарського обліку, а також щодо організації проведення робіт з перезакладення та ведення документів погосподарського обліку.
  9. Про затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.
  10. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень.
  11. Про взяття на соціальний квартирний облік.
  12. Про щорічний моніторинг доходів наймачів соціального житла і членів їх сімей.
  13. Про припинення опіки над малолітньою Войтович В.В. та звільнення Гриб Л.Й. від виконання обов’язків опікуна.
  14. Про надання одноразової допомоги.
  15. Про надання щодо призначення опікуна.
  16. Про влаштування до інтернатного закладу системи соціального захисту.

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті відповідні рішення виконавчого комітету міської ради, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Андрушівської міської ради.