Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Лютий 2023

Засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики

17 лютого 2023 року в Андрушівській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики.

Питання порядку денного:

  1. Про визнання повноважень депутата Андрушівської міської ради.
  2. Про зміни до складу  постійної комісії.
  3. Про закріплення депутата міської ради восьмого скликання за населеним пунктом.
  4. Про надання згоди на реорганізацію Волосівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.
  5. Про надання згоди на реорганізацію Яроповицької сільської лікарської амбулаторії.
  6. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради у новій редакції.
  7. Про затвердження Статуту Андрушівського міського Будинку культури у новій редакції.
  8. Про затвердження Статуту Андрушівської міської бібліотеки у новій редакції.
  9. Про затвердження Статуту Комунального закладу«Андрушівська дитячо-юнацька спортивна школа» Андрушівської  міської ради у новій редакції.
  10. Про затвердження Статуту Комунального закладу«Будинок дитячої творчості» Андрушівської  міської ради у новій редакції.
  11. Про затвердження Положення про надання  платних послуг комунальним закладом «Андрушівська дитячо-юнацька спортивна школа» Андрушівської  міської ради.
  12. Про приведення у відповідність юридичних адрес закладів освіти Андрушівської міської ради та  затвердження статутів у новій редакції.
  13. Про впровадження програмного комплексу «Погосподарський облік для сільських, селищних  рад».
  14. Про внесення змін до Положення про відділ юридичного забезпечення Андрушівської міської ради та її  виконавчого комітету.
  15. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України щодо недоцільності скасування доплат для військовослужбовців.

Заслухали звіти старост всіх старостинських округів Андрушівської громади.

По кожному питанню прийняті відповідні рекомендації, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті Андрушівської міської ради.