Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Лютий 2023

Покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

ВІЙНА… Ти був там? Ні? То ти щасливий,

Бо ти не бачив сльози, біль і кров,

Не бачив ти, як погляд свій зрадливий

Кидала смерть на юних знов і знов…

Сьогодні, 15 лютого, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ з Афганістану відбулося покладання квітів на Алеї Слави, до Пам’ятного знаку  воїнам-інтернаціоналістам та до Пам’ятника Захисникам України.

Участь в урочистій церемонії  взяли воїни-інтернаціоналісти, міський голова Галина БІЛЕЦЬКА, начальник першого відділу Бердичівського РТЦК та СП Андрій БЕСПАЛОВ, жителі міста.

Галина БІЛЕЦЬКА відмітила: «В цей день ми вшановуємо мужність наших співвітчизників, які, будучи вірними військовій присязі, мужньо виконували поставлені перед ними завдання. Воїни-інтернаціоналісти завжди були і є прикладом відваги».

Ветеран війни в Афганістані Юрій КРАСОВСЬКИЙ та підполковник Андрій БЕСПАЛОВ зазначили в своїх виступах, що війна  – це не тільки героїзм і подвиги, це – страждання та нелюдські випробування, це горе не тільки однієї людини, а цілого народу,  майбутнє якого воїни-афганці і сьогодні відстоюють на полях бою з рф.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто загинув на афганській війні та поліг, захищаючи суверенітет і цілісність України у нинішні часи.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!