Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Лютий 2023

“Круглий стіл” за участю працівниками Центру надання адміністративних послуг Андрушівської міської ради та співробітником Бердичівського РУ ГУ ДСНС

15.02.2023 року в приміщенні Андрушівської міської ради відбувся “круглий стіл” за участю працівниками Центру надання адміністративних послуг Андрушівської міської ради та співробітником Бердичівського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області з питань дерегуляції законодавства у сфері державного нагляду та контролю.

Начальник відділу цивільного захисту Бердичівського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області Микола КОБИЛИНСЬКИЙ, поінформував що постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2013 №440 “Про затвердження Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки”. На сьогодні з урахуванням військової агресії рф, удосконалено процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, а також надано можливість суб’єкту господарювання подавати декларацію в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.

У зв’язку із початком збройної агресії російської федерації та для мінімізації ризиків економічній безпеці держави від рф, Державна служба України з надзвичайних ситуацій обмежила доступ до порталу електронних послуг у зв’язку із тим, що певна інформація про суб’єкта господарювання з порталу знаходилась у публічному доступі.

На сьогоднішній час, ДСНС України та Головне управління надають адміністративні послуги щодо реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки, як через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС так і у паперовому вигляді.