Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Лютий 2023

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

При виконавчому комітеті Андрушівської міської ради систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння  забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток. Комісія, відповідно до покладених на неї завдань, розглядає питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення.

14 лютого 2023 року під головуванням міського голови Галини Білецької відбулося засідання комісії, на якій розглядалися питання виконання батьківських та опікунських обов’язків щодо виховання та утримання дітей трьох сімей нашої громади, визначення місця проживання дітей, встановлення часу і місця зустрічі з дитиною.

Загалом комісією було розглянуто 5 питань. Члени комісії, заслухавши інформацію по питаннях порядку денного, прийняли ряд компетентних та виважених рішень, спрямованих на захист прав та інтересів дітей, їх гармонійний розвиток та формування здорового мікроклімату у сім’ї, де виховуються діти.