Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Січень 2021

Покладання квітів до Дня Соборності

Щороку 22 січня, у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Україна відзначає День Соборності. Ідея соборності для українців завжди була актуальною та наріжною, тому підписання Акту Злуки – це одна з ключових подій, яка залишила величезний слід у боротьбі українців за незалежність і становлення української нації.

Тож сьогодні в м. Андрушівка відбулося покладання квітів до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку. Адже Акт Злуки – споконвічна мрія про незалежну, соборну національну державу як Великого Кобзаря, так і усього українського народу.

У цей святковий день зі словами привітань до присутніх звернулися міський голова Галина Білецька та вчитель Андрушівського ліцею № 1 Ірина Чернишова.

На завершення заходу присутні спільно виконали Гімн України.