Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Січень 2021

Вітаємо з Днем Соборності!

Дорогі андрушівчани!

Щороку 22 січня ми відзначаємо величне національне свято – День Соборності України!

Тоді, в далекому вогняному січні 1919 року, усвідомлюючи свою велику відповідальність перед майбутніми поколіннями, українці засвідчили прагнення рухатися власним шляхом і перед усім світом заявили: соборній та незалежній Україні – бути. Саме цього дня був ухвалений Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. І постала єдина соборна Українська держава!

Ті доленосні події заклали фундамент становлення нашої держави в її сучасному вимірі, стали чітким орієнтиром для неподільної та суверенної України сьогодення.

Ми врешті усвідомили, що ніхто, окрім нас самих, українців, не буде захищати нашу державу, будувати дороги, розвивати економіку, закладати фундамент для щасливого майбутнього наших дітей та онуків.

Цей день належить кожному з нас як історичний символ об’єднання України і, водночас, як загальний для всіх орієнтир майбутнього – саме суспільна, духовна і територіальна єдність України є найважливішою умовою для поступу та успіху нашої держави.

Міцного здоров’я Вам, шановні андрушівчани, щастя, добра, злагоди, глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

Миру вам і Божої Благодаті!

В єдності – наша сила! Тож слава Україні та її народові!

Андрушівський міський голова

Галина БІЛЕЦЬКА