Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Січень 2021

Чергове засідання виконавчого комітету

22 січня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради. Відкрила та вела засідання голова виконкому Галина Білецька.

Члени виконкому затвердили Регламент роботи виконавчого комітету Андрушівської міської ради, утворили адміністративну комісію при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, визначили види суспільно корисних та громадських робіт, перелік об’єктів, на яких порушники та засуджені будуть виконувати суспільно корисні роботи . Члени виконачого комітету одноголосно затвердили штатний розпис, тарифи на послуги з виробництва, постачання та транспортування теплової енергії КП АМР «АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ».

Також було визначено уповноважених осіб для приймання документів від жителів громади у відповідності до постанови КМУ від 28 жовтня 2020 № 1035, для складання актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї для призначення (відновлення) всіх видів державної допомоги, житлової субсидії, виплат внутрішньо переміщеним особам у відповідності до ПКМ від 16 січня 2019 № 18, за ведення персонально – первинного обліку призовників і військовозобов’язаних, для виконання повноважень виконавчого органу Андрушівської міської ради щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб. Призначено уповноважених осіб виконавчого комітету Андрушівської міської ради, які відповідатимуть за ведення погосподарського обліку в кожному населеному пункті. Уповноважено старост на вчинення нотаріальних дій на території відповідних сіл Андрушівської міської територіальної громади.

З розумінням члени виконавчого комітету підійшли до надання одноразової допомоги жителям населених пунктів громади.

Утворені на території громади пункти обігріву.

Затверджено зведений кошторисний розрахунок приміщення та покрівлі зали адмінбудинку Андрушівської міської ради, кошторисну документацію Центру розвитку дитини «Дюймовочка». Надано дозвіл на виконання спеціального детального обстеження мосту через р. Гуйва в м. Андрушівка по вулиці Ломоносова.

Враховуючи численні звернення жителів міста щодо забезпечення безперешкодної пішохідної доступності та дотримання тиші в нічний час, якісному прибиранню вулиць міста, ліквідації стихійних стоянок пошкоджених автомобілів та з метою врегулювання безпеки дорожнього руху, члени виконкому прийняли рішення встановити в місті Андрушівка ряд дорожніх знаків з інформаційними табличками до них.

Було розглянуто ряд інших питань. До деяких проектів рішень внесені зміни та доповнення, що були враховані при прийнятті рішень.