Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення 66. Про відмову у задоволення пропозицій депутата Андрушівської міської ради Савенка О.Ю.

23 Грудень 2020

Рішення 66. Про відмову у задоволення пропозицій депутата Андрушівської міської ради Савенка О.Ю.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Друга сесія Восьмого скликання

від 23 грудня 2020 року №66

Про відмову у задоволенні звернення депутата Андрушівської міської ради Савенка О.Ю.

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  пункту 6 частини четвертої статті 42, частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», рішенням першої сесії Андрушівської міської ради від 18  листопада  2020 року №5 «Про затвердження структури апарату ради та  її виконавчого комітету,  інших виконавчих органів ради, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити з задоволенні звернення депутата Андрушівської міської ради Савенка Олександра Юрійовича щодо внесення змін до структури Андрушівської міської ради, її виконавчого комітету, інших органів ради, зокрема, про виключення з додатку до рішення п.1.5- «Секретар виконавчого комітету», заміни цифр у п.1.6- «старости» з цифру 17 на цифру 6, у п.2.12 – «відділ надання адміністративних послуг» цифри 19 на цифру 8, у п.4.2-«прибиральник службових приміщень» цифру 22 на цифру 11 та у п.4.5 «водій» цифру 2 на цифру 1, затвердженні загальної чисельності працівників апарату ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів у кількості 108 штатних одиниць та внесенні зміни до штатного розпису апарату міської ради.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА