Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення 3. Про зміну найменування та затвердження статуту “Комунального архітектурно-проектного ремонтно-експлуатаційного підприємства Андрушівської міської ради”

24 Грудень 2020

Рішення 3. Про зміну найменування та затвердження статуту “Комунального архітектурно-проектного ремонтно-експлуатаційного підприємства Андрушівської міської ради”

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Друга сесія Восьмого скликання

Друге пленарне засідання

від 24 грудня 2020 року №3

Про зміну найменування та затвердження статуту «Комунальногоархітектурно- проектного ремонтно-експлуатаційного підприємства  Андрушівської міської ради»  

Відповідно до ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Андрушівської міської ради від 30.10.2020  «Про входження до складу засновників та безоплатне прийняття прав засновників і майна», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Змінити засновника «Андрушівська районна рада» на «Андрушівська міська рада».
  2. Змінити назву «Комунальне архітектурно-проектне ремонтно-експлуатаційне підприємство Андрушівської районної ради» на «Комунальне архітектурно-проектне ремонтно-експлуатаційне підприємство Андрушівської міської ради» та затвердити статут «Комунального архітектурно-проектного ремонтно-експлуатаційного підприємства Андрушівської міської ради» у новій редакції, додається.
  3. Доручити керівнику «Комунального архітектурно-проектного ремонтно-експлуатаційного підприємства Андрушівської міської ради» провести державну реєстрацію статуту в новій редакції до вимог чинного законодавства.
  4. Доручити керуючому справами виконавчого комітету міської ради Михайловському С.А. забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному сайті Андрушівської міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.).

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА

Додаток: Статут Комунального архітектурно-проектного ремонтно-експлуатаційного підприємства Андрушівської міської ради