Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення 24. Про передачу автомобіля

23 Грудень 2020

Рішення 24. Про передачу автомобіля

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Друга сесія Восьмого скликання

від 23 грудня 2020 року №24

Про передачу автомобіля

Відповідно до пп. 2 та 5 статті 60, статті 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  розглянувши лист від 15.12.2020 № 273 директора комунального підприємства Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ щодо передачі автомобіля ВАЗ 2107 з реєстраційним номером АМ5567АА, який знаходиться на балансі Андрушівської міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на передачу з балансу Андрушівської міської ради на баланс комунального підприємства Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ легкового автомобіля ВАЗ 2107 з реєстраційним номером АМ5567АА.
  2. Керівникам та бухгалтерам установ, вказаних в пункті 1 цього рішенння, передачу оформити згідно з вимогами діючого законодавства та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради (Горкуна В.І.).

Міський голова Галина  БІЛЕЦЬКА