Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №1 від 29.03.2024 р. Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2024 рік» (зі змінами).

29 Березень 2024

Рішення №1 від 29.03.2024 р. Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2024 рік» (зі змінами).

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок третя сесія                                                                 Восьмого скликання                                                                                                         

29.03.2024                                                                                             №1

Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2024 рік» (зі змінами)

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України», враховуючи необхідність внесення змін до Програми, рекомендацій постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

 1. Внести зміни до рішення тридцять дев’ятоїсесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2024 рік» (зі змінами) доповнивши додаток 1 «Основні напрями діяльності та заходи по їх реалізації у 2024 році» такими заходами:

розділ «КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ»

Перелік заходівВиконавціПотреба в коштах, тис.грн.Джерела фінансування
Капітальний ремонт даху адміністративного приміщення Гальчинського старостатуАндрушівська міська рада580,0Місцевий бюджет
Облаштування блискавкозахисту в адміністративному приміщенні Гальчинського старостатуАндрушівська міська рада69,3Місцевий бюджет
Капітальний ремонт покрівлі адміністративного приміщення Яроповицького старостатуАндрушівська міська рада845,0Місцевий бюджет

2.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Дмитро ТКАЧЕНКО) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА