Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №97 від 29.02.2024 р. Про внесення змін до Програми підтримки військових частин Збройних Сил України на 2023 -2024 роки.

29 Лютий 2024

Рішення №97 від 29.02.2024 р. Про внесення змін до Програми підтримки військових частин Збройних Сил України на 2023 -2024 роки.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

         ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок друга сесія                                                                    Восьмого скликання

29.02.2024                                                                                                    №97

Про внесення змін до Програми

підтримки військових  частин

Збройних Сил України

на 2023 -2024 роки

Відповідно до статей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою сприяння обороноздатності та мобілізаційній готовності держави, налагодження та розвиток ефективного цивільно-військового співробітництва, зважаючи на нагальні потреби, враховуючи рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 27.02.2024 №85 та  постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

  1. Внести зміни до Програми підтримки військових  частин Збройних Сил України на 2023 -2024 роки, а саме:

–  Розділ IV. Основні напрями та заходи Програми доповнити пунктами 5-10 (додається);

– пункт «3» Порядку використання коштів, передбачених на виконання заходів Програми підтримки військових частин Збройних Сил України доповнити словами: «закупiвля вiйськової та спеціальної технiки, БпАК (БпЛА), приладiв нiчного бачення, якi допущенi до експлуатації та прийнятi на озброєння в межах штатної (штатно-табельної) потреби або норм забезпечення та вiйськово­ технiчного майна для забезпечення виконання бойових завдань вiйськовими частинами, закупiвля запасних частин, ремонт озброєння, вiйськової та спецiальної техніки, закупiвля засобів радiозв’язку цивiльного та подвiйного призначення, засобів зв’язку загального користування, оргтехніки, комп’ютерної техніки (у тому числі програмного забезпечення, яке передбачене разом  закупівлею комп’ютерної техніки), активного мережевого та телекомунікаційного обладнання, витратних матеріалів до комп’ютерної техніки та оргтехніки, пасивного мережевого обладнання, оплата першочергових заходів з поточного ремонту фондів, які використовують військові частини на підставі договорів тимчасового розміщення (оренди, позики, тощо), закупівля медикаментів, медичного обладнання, послуг з ремонту медичного обладнання, придбання мобільних модулів спеціального та іншого призначення, а також модульних конструкцій.».   

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Дмитро ТКАЧЕНКО) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                      Галина БІЛЕЦЬКА

Додаток

до рішення сорок другої сесії

Андрушівської міської ради     восьмого скликання

від 29.02.2024 №97

IV. Основні напрями та заходи Програми

№ з/пНайменування заходівВиконавціТермін виконання та джерела фінансування
5Закупiвля вiйськової та  спеціальної технiки, БпАК (БпЛА), приладiв нiчного бачення, якi допущенi до експлуатації та прийнятi на озброєння в межах штатної (штатно-табельної) потреби або норм   забезпечення   та   вiйськово­ технiчного майна для забезпечення виконання бойових завдань вiйськовими частинамивійськові частини Збройних Сил УкраїниБюджет Андрушівської міської  територіальної громади (передача субвенції державному бюджету з місцевого бюджету)  
6.Закупiвля запасних частин, ремонт       озброєння, вiйськової та спецiальної     техніки
7.Закупiвля засобів радiозв’язку  цивiльного та подвiйного призначення, засобів зв’язку загального користування, оргтехніки, комп’ютерної техніки (у тому числі програмного забезпечення, яке передбачене разом  закупівлею комп’ютерної техніки), активного мережевого та телекомунікаційного обладнання, витратних матеріалів до комп’ютерної техніки та оргтехніки, пасивного мережевого обладнання
8.Оплата першочергових заходів з поточного ремонту фондів, які використовують військові частини на підставі договорів тимчасового розміщення (оренди, позики, тощо)
9.Закупівля медикаментів, медичного обладнання, послуг з ремонту медичного обладнання
10. Придбання мобільних модулів спеціального та іншого призначення, а також модульних конструкцій

Головний спеціаліст сектору з питань                                                            

мобілізаційної роботи та цивільного захисту              Олександр БАЙБУЛА