Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №92 від 29.02.2024 р. Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансового забезпечення проведення заходів у 2023 році на території Андрушівської міської територіальної громади.

29 Лютий 2024

Рішення №92 від 29.02.2024 р. Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансового забезпечення проведення заходів у 2023 році на території Андрушівської міської територіальної громади.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок друга сесія                                                                            Восьмого скликання

29.02.2024                                                                                            №92

Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансового забезпечення проведення заходів у 2023 році на території Андрушівської міської територіальної громади

         Відповідно до ст.ст.25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України, враховуючи  рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 16.02.2024 р. №57, рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

1.Затвердити звіт про результати виконання Програми фінансового забезпечення проведення заходів у 2023 році на території Андрушівської міської територіальної громади, що додається.

Міський голова                                                                      Галина БІЛЕЦЬКА

Додаток

до рішення сорок другої сесії

Андрушівської міської ради

восьмого скликання

від 29.02.2024 №92       

Звіт

про результати виконання Програми фінансового

забезпечення проведення заходів на території

Андрушівської міської територіальної громади у 2023 році

        Програма фінансового забезпечення проведення заходів на території Андрушівської міської територіальної громади у 2023 році схвалена рішенням виконавчого комітету від 18 листопада 2022 року №227 та затверджена рішенням двадцять шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від               29 листопада 2022 року №8.

        Дана Програма спрямована на реалізацію державної політики у сфері культури, мистецтв, щодо задоволення культурно-мистецьких потреб населення громади та визначає основні напрямки використання коштів на проведення заходів у 2023 р.

        Основна частина заходів, згідно програми, була реалізована за підтримки активної молоді, громадських організацій та підприємців на громадських засадах.

      Фінансування Програми у 2023 році не здійснювалось.

Начальник

відділу культури та туризму                                                    Наталя РУДНИЦЬКА