Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №9 від 29.10.2021 р. Про оренду майна КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»

29 Жовтень 2021

Рішення №9 від 29.10.2021 р. Про оренду майна КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тринадцята сесія

Восьмого скликання

29.10.2021

№9

Про оренду майна КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»

Відповідно до статей 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» від 26.10.2021 №328/01  та рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Укласти договір оренди  нежитлових  приміщень   балансовою вартістю 1366281 грн. та загальною площею 134,7 кв.м., за адресою: Житомирська область, Бердичівський район, місто Андрушівка, вул. Зазулінського, 5, терміном до 28.02.2026 р., з орендною платою в розмірі 1 грн. (без ПДВ) з Управлінням соціального захисту населення Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області.
  2. Надати дозвіл  КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» на укладання договору про відшкодування орендарем витрат за спожиті енергоносії та комунальні послуги.
  3. Уповноважити голову Андрушівської міської ради  підписати договір оренди нерухомого майна.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА