Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №84 від 19.03.2021 р. Про визначення структурного підрозділу, відповідального за створення та постійне оновлення реєстру дітей шкільного віку, які проживають, чи перебувають в межах Андрушівської міської територіальної громади

19 Березень 2021

Рішення №84 від 19.03.2021 р. Про визначення структурного підрозділу, відповідального за створення та постійне оновлення реєстру дітей шкільного віку, які проживають, чи перебувають в межах Андрушівської міської територіальної громади

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 19 березня 2021 р.

№84

Про визначення структурного підрозділу, відповідального за створення та постійне оновлення реєстру дітей шкільного віку, які проживають, чи перебувають в межах Андрушівської міської територіальної громади

Керуючись пп.4 п “б” ст. 32, ст. 40, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 66 Закону України “Про освіту”, постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 № 684 “Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів”, враховуючи наказ Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 “Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття загальної середньої освіти”,  з метою забезпечення своєчасного і належного обліку дітей шкільного віку та учнів, виконавчий комітет Андрушівської міської  ради

ВИРІШУЄ:

  1. Визначити відділ освіти, молоді і спорту апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету відповідальним структурним підрозділом за створення і постійне оновлення реєстру даних про дітей шкільного віку, які проживають чи перебувають в межах території Андрушівської міської територіальної громади (далі – реєстр).
  2. Відповідальному структурному підрозділу організувати ведення обліку дітей шкільного віку, які проживають чи перебувають в межах Андрушівської міської територіальної громади шляхом ведення реєстру на кожний рік народження окремо.
  3. Відділу освіти, молоді і спорту розробити та надати пропозиції до виконавчого комітету Андрушівської міської ради щодо закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти, що належать до сфери  управління Андрушівської міської ради.
  4. Відділу освіти, молоді і спорту здійснювати обробку даних реєстру з дотриманням вимог Законів України “Про інформацію” і “Про захист персональних даних”.
  5. Відділу освіти, молоді і спорту систематично здійснювати контроль за веденням обліку вихованців та учнів закладами освіти.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.                                                                                                        

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА