Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №8 від 01.10.2021 р. Про внесення змін до рішення п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.02.2021 №12 «Про Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Андрушівської міської ради»

01 Жовтень 2021

Рішення №8 від 01.10.2021 р. Про внесення змін до рішення п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.02.2021 №12 «Про Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Андрушівської міської ради»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Дванадцята сесія

Восьмого скликання

01.10.2021

№8

Про внесення змін до рішення п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.02.2021 №12 «Про Порядок складання, затвердження  таконтролю виконання фінансових  планів комунальних некомерційних підприємств Андрушівської міської ради»

Відповідно до статей 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 75, 77, 78 Господарського кодексу України, враховуючи рекомендації постійних комісій, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.02.2021 №12 «Про Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Андрушівської міської ради», а саме: доповнити додатком 3, що додається, та пункт 2 Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Андрушівської міської ради викласти в наступній редакції:

«2. Фінансовий план підприємства складається за формою згідно з додатками 1, 3 на кожен наступний рік з поквартальною розбивкою і відображає очікувані фінансові результати в запланованому році. Фінансовий план підприємства також містить довідкову інформацію щодо фактичних показників минулого року та планових показників  поточного року.

Під час складання фінансового плану, звіту про його виконання та підготовки пояснювальної записки комунальним підприємствам слід використовувати Рекомендації щодо складання фінансового плану підприємства та звіту про його виконання, підготовки пояснювальних записок до них, зазначені в додатку 2 до Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 № 205, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19.03.2015 за № 300/26745.»

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Додатки: