Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №7 від 29.01.2021 р. Про визначення балансоутримувачів рухомого та нерухомого майна підприємств, установ Андрушівської міської територіальної громади.

29 Січень 2021

Рішення №7 від 29.01.2021 р. Про визначення балансоутримувачів рухомого та нерухомого майна підприємств, установ Андрушівської міської територіальної громади.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Четверта сесія Восьмого скликання

29.01.2021 №7

Про визначення балансоутримувачів рухомого та нерухомого майна підприємств, установ Андрушівської міської територіальної громади

Керуючись ч.1 ст.24, ст. 133, 135, 136 Господарського кодексу України, ст.26,59,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи рекомендації  постійної комісії зпитань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрію та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Визначити Комунальне підприємство “Дитячий оздоровчий заклад “Чайка” Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі підприємства та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Комунальному підприємству “Дитячий оздоровчий заклад “Чайка” Андрушівської міської ради.
  2. Визначити Андрушівський міський будинок культури балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі підприємства та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління міському будинку культури.
  3. Визначити Андрушівську міську бібліотеку  балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі підприємства та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління міської бібліотеки.
  4. Визначити Комунальне підприємство “Андрушівська центральна міська аптека №48” Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі підприємства та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Комунальному підприємству “Андрушівська центральна міська аптека №48” Андрушівської міської ради.
  5. Визначити Комунальне некомерційне підприємство “Андрушівська міська лікаря” Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі підприємства та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Комунального некомерційного підприємства “Андрушівська міська лікаря” Андрушівської міської ради.
  6. Визначити Комунальне некомерційне підприємство “Центр первинної медико- санітарної допомоги” Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі установи та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Комунальному некомерційному підприємству “Центр первинної медико- санітарної допомоги” Андрушівської міської ради.
  7. Визначити Андрушівську дитячо-юнацьку спортивну школу Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі підприємства та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне оперативне управління Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради.
  8. Визначити Комунальний позашкільний навчальний заклад “Станція юних техніків” Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі установи та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Комунального позашкільного навчального закладу “Станція юних техніків” Андрушівської міської ради.
  9. Визначити Комунальний позашкільний навчальний заклад “Будинок дитячої творчості” Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі установи та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Комунального позашкільного навчального закладу “Будинок дитячої творчості” Андрушівської міської ради.
  10. Визначити Комунальну установу “Центр надання соціальних послуг” Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі установи та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Комунальної установи “Центр надання соціальних послуг” Андрушівської міської ради.
  11. Визначити Андрушівську школу мистецтв імені Миколи Максименка в балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі установи та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Андрушівській школі мистецтв імені Миколи Максименка.
  12. Визначити Андрушівський ліцей №1 Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління  Андрушівському ліцею №1 Андрушівської міської ради.
  13. Визначити Андрушівський ліцей №2 Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Андрушівському ліцею №2 Андрушівської міської ради.
  14. Визначити Бровківський ліцей Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Бровківському ліцею Андрушівської міської ради.
  15. Визначити Гальчинський ліцей Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Гальчинського ліцею Андрушівської міської ради.
  16. Визначити Городківський ліцей Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Городківському ліцею Андрушівської міської ради.
  17. Визначити Зарубинецький ліцей Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Зарубинецького ліцею Андрушівської міської ради.
  18. Визначити Нехворощанський ліцей Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Нехворощанського ліцею Андрушівської міської ради.
  19. Визначити Павелківський ліцей Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Павелківському ліцею Андрушівської міської ради.
  20. Визначити Яроповицький ліцей Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Яроповицького ліцею Андрушівської міської ради.
  21. Визначити Андрушівську гімназію Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління  Андрушівській гімназії Андрушівської міської ради.
  22. Визначити Антопільську гімназію Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Антопільській гімназії Андрушівської міської ради.
  23. Визначити Любимівську гімназію Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Любимівської гімназії Андрушівської міської ради.
  24. Визначити Малоп’ятигірську гімназію Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління  Малоп’ятигірській гімназії Андрушівської міської ради.
  25. Визначити Міньковецькугімназію Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Міньковецькійгімназії Андрушівської міської ради.
  26. Визначити Мостівську гімназію Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Мостівській гімназії Андрушівської міської ради.
  27. Визначити Андрушівський заклад дошкільної освіти «Малятко» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Андрушівському закладу дошкільної освіти «Малятко» Андрушівської міської ради.
  28. Визначити Андрушівський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Андрушівському закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» Андрушівської міської ради.
  29. Визначити Андрушівський міський центр розвитку дитини «Дюймовочка» балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Андрушівському міському центру розвитку дитини «Дюймовочка».
  30. Визначити Андрушівський заклад дошкільної освіти «Сонечко» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Андрушівському закладу дошкільної освіти «Сонечко» Андрушівської міської ради балансоутримувачем переданого в оперативне управління майна.
  31. Визначити Гальчинський заклад дошкільної освіти «Теремок» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Гальчинському закладу дошкільної освіти «Теремок» Андрушівської міської ради.
  32. Визначити Павелківський заклад дошкільної освіти «Ромашка» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Павелківському закладу дошкільної освіти «Ромашка» Андрушівської міської ради.
  33. Визначити Лісівський заклад дошкільної освіти «Колобок» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління  Лісівському закладу дошкільної освіти «Колобок» Андрушівської міської ради.
  34. Визначити Нехворощанський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Нехворощанському закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» Андрушівської міської ради.
  35. Визначити Бровківський заклад дошкільної освіти «Ромашка» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Бровківському закладу дошкільної освіти «Ромашка» Андрушівської міської ради.
  36. Визначити Городківський заклад дошкільної освіти «Зернятко» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Городківському закладу дошкільної освіти «Зернятко» Андрушівської міської ради.
  37. Визначити Яроповицький заклад дошкільної освіти «Теремок» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Яроповицькому закладу дошкільної освіти «Теремок» Андрушівської міської ради.
  38. Визначити Зарубинецький заклад дошкільної освіти «Пізнайко» Андрушівської міської ради балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі закладу та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в оперативне управління Зарубинецькому закладу дошкільної освіти «Пізнайко» Андрушівської міської ради.
  39. Визначити комунальне підприємство Андрушівської міської ради «Комсервіс» балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі комунального підприємства та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в господарське відання комунальному підприємству Андрушівської міської ради «Комсервіс».
  40. Визначити комунальне підприємство Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі комунального підприємства та перебуває у власності Андрушівської міської територіальної громади та передати вказане майно в господарське відання комунальному підприємству Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ.
  41. Визначити Андрушівську міську раду балансоутримувачем рухомого та нерухомого майна, яке знаходиться на балансі реорганізованих шляхом приєднання сільських рад.
  42. Балансоутримувачам зарахувати на баланс будівлі комунальних підприємств та установ та внести відповідні дані до бухгалтерського обліку.
  43. Балансоутримувачам відповідних комунальних підприємств та установ  здійснити державну реєстрацію права оперативного управління та господарського відання відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  44. Контроль за виконанням цього рішення  покласти на постійну комісію зпитань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрію та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА