Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №7 від 26.02.2021 р. Про утворення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Андрушівської міської ради

26 Лютий 2021

Рішення №7 від 26.02.2021 р. Про утворення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Андрушівської міської ради

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

П’ята сесія Восьмого скликання

26.02.2021 №7

Про утворення Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Андрушівської міської ради

На виконання Закону України «Про адміністративні послуги»,  керуючись ст.25, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Постановою Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 №118 «Про затвердження Примірного Положення про центр надання адміністративних послуг», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, з метою створення належних умов для отримання адміністративних послуг суб’єктами господарювання та фізичними особами, забезпечення відкритості інформації про діяльність органів місцевого самоврядування, покращення якості надання адміністративних послуг, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Утворити Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Андрушівської міської ради (далі — ЦНАП), як постійно діючий робочий орган.
  2. Визначити місце розташування ЦНАП за адресою: площа Т.Г.Шевченка, 1, м.Андрушівка, Житомирської області, поштовий індекс 13401.
  3. Встановити, що організація діяльності і матеріально-технічного забезпечення Центру надання адміністративних послуг, координація діяльності робочого органу та віддалених робочих місць адміністраторів покладається на відділ з питань надання адміністративних послуг Андрушівської  міської  ради та її виконавчого комітету.
  4. Затвердити Положення про Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Андрушівської міської ради (додаток 1).
  5. Утворити віддалені робочі місця ЦНАП в кількості 10 одиниць за адресами:
    1. вул.Центральна, буд.4А, с.Антопіль, Житомирська обл.;
    2. вул. Івана Франка, буд.4. с.Бровки Перші, Житомирської області;
    3. вул.Ватутіна, буд.1, с.Гальчин, Житомирської області;
    4. вул.Миру, буд.1, с.Городківка, Житомирської області;
    5. вул.Першотравнева, буд.55, с.Зарубинці, Житомирської області;
    6. вул.Левицького,буд.55А, с. Міньківці, Житомирської області;
    7. вул.Окунєва, буд.1, с.Мостове, Житомирської області;
    8. вул.Центральна, буд.26Б, с.Нехворощ, Житомирської області;
    9. вул.Центральна, буд. 1, с.Павелки, Житомирської області;
    10. вул.Київська, буд.36А, с.Яроповичі, Житомирської області. 
  6. Затвердити графіки роботи ЦНАП та його віддалених робочих місць (додаток 2).
  7. Затвердити організаційну модель ЦНАП (як робочого органу) виконавчого комітету Андрушівської міської ради (додаток 3).
  8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Текст положення, а також інші додатки можна знайти в оригінальному документі (посилання на початку сторінки).