Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №7 від 23.07.2021 р. Про передачу майна у комунальну власність Волицької сільської ради

23 Липень 2021

Рішення №7 від 23.07.2021 р. Про передачу майна у комунальну власність Волицької сільської ради

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Десята сесія

Восьмого скликання        

23.07.2021

№7  

Про передачу майна у комунальну власність Волицької сільської ради

Керуючись частиною 1 статті 143 Конституції України, Господарським кодексом України, Цивільним кодексом України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України  «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» від 17.11.2020, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Андрушівської міської ради на передачу безоплатно у комунальну власність Волицької сільської територіальної  громади в особі Волицької сільської ради Житомирського району Житомирської області телемедичне обладнання, зазначене у накладних комунальної установи «База спеціального медичного постачання» №55,56,58 від 15.03.2021.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА