Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №69 від 29.02.2024 р. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Цільової програми забезпеченням тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки.

29 Лютий 2024

Рішення №69 від 29.02.2024 р. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Цільової програми забезпеченням тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок друга  сесія                                                                   Восьмого скликання

29.02.2024                                                                                                  №69

Про затвердження звіту про хід та

результати виконання Цільової

програми забезпеченням тимчасовим

житлом внутрішньо переміщених

осіб на 2023-2024 роки

       Відповідно до ст.ст.25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України, враховуючи рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 16.02.2024 р. №44, рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ :

1.Затвердити звіт про хід та результати виконання «Цільової програми забезпеченням тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки»,  що додається.

Міський голова                                                                              Галина БІЛЕЦЬКА

Додаток
до рішення  сорок другої сесії

Андрушівської міської ради

восьмого скликання

від 29.02.2024 №69

ЗВІТ

про хід та результати виконання Цільової програми забезпеченням тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки

Однією із найскладніших соціально-економічних проблем України, яка протягом останніх років постійно загострюється, являється проблема забезпечення житлом, вирішення якої є пріоритетним напрямком державної політики у сфері соціального захисту населення.

Відповідно до Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 р. №495, Андрушівською міською радою розроблена Цільова програма забезпечення тимчасовим житлом ВПО, яка була затверджена рішенням  двадцять дев’ятої сесії  Андрушівської міської ради восьмого скликання від 29.11.2022 року №8. Дана програма надає змогу забезпечити внутрішньо переміщених осіб тимчасовим житлом на теренах Андрушівської міської територіальної громади.

Однак, за умови недостатнього фінансування, кошти на виконання заходів даної Цільової програми в 2023 році не виділялися.

Начальник відділу комунальної власності,

містобудування та архітектури                                                    Надія ХОРОВА