Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №60 від 31.08.2023 р. Про передачу в постійне користування земельної ділянки КП АМР «КОМСЕРВІС»

31 Серпень 2023

Рішення №60 від 31.08.2023 р. Про передачу в постійне користування земельної ділянки КП АМР «КОМСЕРВІС»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять п’ята сесія                                                                    Восьмого скликання

31.08.2023                                                                                                                                    №60

Про передачу в постійне користування

земельної ділянки КП АМР «КОМСЕРВІС»

          Розглянувши клопотання Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС», м.Андрушівка, пл.Т.Г.Шевченка, 7, іден.код 33967566 про передачу в постійне користування земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури загальною площею 0,04 га в с.Нехворощ, вул.Касинівська, 27А, враховуючи витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ-0500653632023 від 03.08.2023 року, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 92, 126 Земельного кодексу України, Законом України «Про державний земельний кадастр», міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Передати Комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» в постійне користування земельну ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури  (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) загальною площею 0,04 га, в с.Нехворощ, вул.Касинівська, 27А, кадастровий номер 1820387400:01:003:0102.

2. КП АМР «КОМСЕРВІС»  провести оформлення речового права на дану земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро Рудюк) та секретаря ради Ольгу Прокопенко.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА