Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №6 від 27.05.2022 р. Про відмову в затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Поліщуку Ю.А.

27 Травень 2022

Рішення №6 від 27.05.2022 р. Про відмову в затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Поліщуку Ю.А.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять перша сесія

Восьмого скликання

27.05.2022

№6

Про відмову в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Поліщуку Ю.А.

Розглянувши заяву громадянина Поліщука Юрія Андрійовича жителя с.Гальчин, вул.——, іден. номер ——-  про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 2,6459 га за межами с.Гальчин, враховуючи рекомендації постійної комісії, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, ст.122, пп. 5 п.27 Перехідних Положень Земельного кодексу України, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Поліщуку Юрію Андрійовичу в затвердженні проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 2,6459 га за межами с.Гальчин, кадастровий номер 1820382400:04:000:0423, в зв’язку з забороною передачі земель комунальної власності у приватну власність.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.).

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА