Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №50 від 28.09.2023 р. Про відмову в продовженні договору оренди на земельні ділянки АТ “Житомиробленерго” (в межах с. Антопіль)

28 Вересень 2023

Рішення №50 від 28.09.2023 р. Про відмову в продовженні договору оренди на земельні ділянки АТ “Житомиробленерго” (в межах с. Антопіль)

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


 

АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять шоста сесія                                                                   Восьмого скликання

28.09.2023                                                                                                                                   №50

Про відмову в продовженні

договору оренди на земельні

ділянки АТ «Житомиробленерго»

(в межах с.Антопіль)

          Розглянувши клопотання АТ «Житомиробленерго» м.Житомир, вул.Пушкінська, 32/8, код ЄДРПОУ 22048622 про укладання додаткової угоди до договору оренди землі від 22.10.2021 року на земельні ділянки загальною площею 0,0269 га в межах с.Антопіль, враховуючи рішення десятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.07.2021 року №22 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі(на місцевості) з метою передачі в оренду», рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 93, 126 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», міська рада

ВИРІШУЄ:

          1. Відмовити АТ «Житомиробленерго» в продовженні договору оренди -укладанні додаткової угоди до договору оренди землі від 22.10.2021 року на земельні ділянки в кількості 38 штук загальною площею 0,0269 га, що розташовані в межах села Антопіль Андрушівської міської ради, в зв’язку з відсутністю державної реєстрації права оренди на дані земельні ділянки.

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро РУДЮК) та секретаря ради Ольгу ПРОКОПЕНКО.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА