Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №5 від 29.03.2024 р. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні нежитлової будівлі, міні котельні по вулиці Садовій, 11а у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області.

29 Березень 2024

Рішення №5 від 29.03.2024 р. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні нежитлової будівлі, міні котельні по вулиці Садовій, 11а у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок третя сесія                                                                       Восьмого скликання

29.03.2024                                                                                              №5

Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні нежитлової будівлі, міні котельні по вулиці Садовій, 11а у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області

         Керуючись п.30 ст.26, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.6, 10, 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядком відчуження майна, що є комунальною власністю Андрушівської міської територіальної громади, з метою виконання Програми приватизації комунального майна Андрушівської міської територіальної громади на 2024-2025 роки, ефективного використання майна комунальної власності, воаховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШУЄ:

         1.Приватизувати шляхом продажу на аукціоні об’єкт комунальної власності нежитлову будівлю, міні котельню по вул.Садова, 11а у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області  площею  203.6 кв.м.

         2.Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету провести необхідні заходи, передбачені чинним законодавством, для здійснення приватизації об’єкта.

         3.Уповноважити Андрушівського міського голову Білецьку Галину Іванівну на підписання договору купівлі-продажу об’єкта приватизації від імені Андрушівської міської ради.

         4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро РУДЮК) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА