Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №41 від 26.01.2024 р. Про затвердженння технічної документації із землеустрою щодо інтвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування Андрушівському міському Будинку культури (с. Лебединці, вул. Центральна, 4-Б)

26 Січень 2024

Рішення №41 від 26.01.2024 р. Про затвердженння технічної документації із землеустрою щодо інтвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування Андрушівському міському Будинку культури (с. Лебединці, вул. Центральна, 4-Б)

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок перша сесія                                                                             Восьмого скликання

26.01.2024                                                                                                                                    №41

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування Андрушівському міському Будинку культури (с.Лебединці, вул.Центральна, 4-Б)

          Розглянувши клопотання Андрушівського міського Будинку культури, м.Андрушівка, вул.Садова, 2, код ЄДРПОУ 36532806 про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки з передачею в постійне користування загальною площею 0,5980 га для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування в с.Лебединці, вул.Центральна, 4-Б, враховуючи витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ-5300954952023 від 15.12.2023 року, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 92, 126, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про державний земельний кадастр», міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Лебединці, вул.Центральна, 4-Б, загальною площею     0,5980 га.

2. Передати Андрушівському міському Будинку культури в постійне користування земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування загальною площею     0,5980 га, кадастровий номер 1820386000:01:003:0165.

3. Андрушівському міському Будинку культури провести оформлення речового права на дану земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро Рудюк) та секретаря ради Ольгу Прокопенко.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА