Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №4 від 27.10.2023 р. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності із сфери управління Державної Казначейської Служби України у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади в особі Андрушівської міської ради захисної споруди цивільного захисту (ПРУ)

27 Жовтень 2023

Рішення №4 від 27.10.2023 р. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності із сфери управління Державної Казначейської Служби України у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади в особі Андрушівської міської ради захисної споруди цивільного захисту (ПРУ)

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять восьма  сесія                                                         Восьмого скликання

27.10.2023                                                                                               №4 

Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності  із сфери управління Державної Казначейської Служби України у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади в особі Андрушівської міської ради захисної споруди цивільного  захисту (ПРУ)

          Відповідно до п. 51 ч.1 ст.26, п.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 2,5, 6 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 р. № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.1995 р. № 891, листа Міністерства Економіки України № 3213-06/51324-03 від 25.09.2023 року «Щодо передачі захисних споруд цивільного захисту з державної у комунальну власність», враховуючи лист УДКСУ в Андрушівському районі Житомирської області, рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШУЄ:

1.Надати згоду на безоплатне прийняття з державної власності із сфери управління Державної Казначейської Служби України у комунальну власність  Андрушівської міської територіальної громади, в особі Андрушівської міської ради, захисної споруди цивільного захисту (ПРУ) за адресою: вул.Зазулінського, 7, м.Андрушівка, Бердичівський район, Житомирська область із зобов’язанням використовувати майно за цільовим призначенням  та не відчужувати його в приватну власність.

2. Створити комісію з безоплатного приймання – передачі з державної власності із сфери управління Державної Казначейської Служби України у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади, в особі Андрушівської міської ради, захисної споруди цивільного захисту (ПРУ) за адресою: вул.Зазулінського, 7, м.Андрушівка, Бердичівський район, Житомирська область (додається).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро РУДЮК) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                         Галина  БІЛЕЦЬКА

                                                                     Додаток

                                                                     до рішення тридцять восьмої сесії

                                                                     Андрушівської міської ради

                                                                     восьмого скликання  

                                                                     від 27.10.2023   №

Склад комісії

з безоплатного приймання – передачі з державної власності із сфери управління Державної Казначейської Служби України у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади, в особі Андрушівської міської ради, захисної споруди цивільного захисту (ПРУ)

за адресою: вул.Зазулінського, 7, м.Андрушівка, Бердичівський район, Житомирська область

Голова комісії:

– Володимир ГОРКУН – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

Члени комісії:

  • Надія ХОРОВА – в.о. начальника відділу комунальної власності, містобудування та архітектури апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету;
  • Наталія ГАБІНЕТ –  начальник УДКСУ в Андрушівському районі Житомирської області;
  • Тетяна ДОРОЩУК – начальник відділу звітності та бухгалтерського обліку- головний бухгалтер УДКСУ в Андрушівському районі Житомирської області;
  • Олена РОКІТЕНЕЦЬ – головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку  та звітності апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету;
  • Анна САМБОРСЬКА – головний спеціаліст відділу комунальної власності, містобудування та архітектури апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету.

В.о. начальника відділу комунальної власності,

містобудування та архітектури                                                      Надія ХОРОВА