Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №4 від 25.06.2021 р. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради

25 Червень 2021

Рішення №4 від 25.06.2021 р. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Дев’ята сесія Восьме скликання

25.06.2021 №4

Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки від 28 березня 2018 року №291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної серед-ньої освіти», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охоро-ни здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти  Андрушівської міської ради (додаток 1).
  2. Затвердити персональний склад конкурсної  комісії  з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти (додаток 2).
  3. Оголосити конкурс на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів загальної середньої освіти Андрушівської міської ради (додаток 3).
  4. Визначити уповноваженою особою для виконання функцій, визначених положенням начальника відділу освіти, молоді та спорту Рудюк Світлану Олександрівну.
  5. Встановити кінцевий термін подачі документів претендентами на зайняття вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Андрушівської міської ради 19.07.2021.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики (Паламар С.І.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний перелік додатків доступний в оригіналі документу по посиланню зверху.