Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №4 від 18.08.2021 р. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи “Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр” Андрушівської міської ради Житомирської області

18 Серпень 2021

Рішення №4 від 18.08.2021 р. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи “Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр” Андрушівської міської ради Житомирської області

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Одинадцята сесія

Восьме скликання

18.08.2021

№4

Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради Житомирської області

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про забезпечення функціонування української мови як державної», Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №545 від 12.07.2017 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради Житомирської області (додаток 1).
  2. Оголосити з 20.09.2021 конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради Житомирської області  (додаток 2).
  3. Затвердити склад конкурсної  комісії  з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради Житомирської області  (додаток 3).
  4. Визначити уповноваженою особою для виконання функцій, визначених положенням начальника відділу освіти, молоді та спорту Рудюк Світлану Олександрівну.
  5. Встановити термін подачі документів претендентами на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради Житомирської області з 21.09.2021 по 20.10.2021.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної   політики (Паламар С.І.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Текст додатків доступний у повній версії документу по посиланню вище.