Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №36 від 26.01.2024 р. Про передачу в постійне користування земельної ділянки Андрушівській школі мистецтв імені Миколи Максименка Андрушівської міської ради (м. Андрушівка, вул. Київська, 24)

26 Січень 2024

Рішення №36 від 26.01.2024 р. Про передачу в постійне користування земельної ділянки Андрушівській школі мистецтв імені Миколи Максименка Андрушівської міської ради (м. Андрушівка, вул. Київська, 24)

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок перша сесія                                                                            Восьмого скликання

26.01.2024                                                                                                                                    №36

Про передачу в постійне користування

земельної ділянки Андрушівській школі

мистецтв імені Миколи Максименка

Андрушівської міської ради

(м.Андрушівка, вул.Київська, 24)

          Розглянувши клопотання Андрушівської школи мистецтв імені Миколи Максименка Андрушівської міської ради, м.Андрушівка, вул.Київська, 11, код ЄДРПОУ 20413419 про передачу в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування в м.Андрушівка, вул.Київська, 24 загальною площею 0,1028 га, враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав №52893731 від     11.12.2023 року, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 83, 92, 122, 126 Земельного кодексу України, Законом України «Про державний земельний кадастр, міська рада

ВИРІШУЄ:

1.Передати Андрушівській школі мистецтв імені Миколи Максименка Андрушівської міської ради в постійне користування земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування загальною площею 0,1028 га в м.Андрушівка, вул.Київська, 24, кадастровий номер 1820310100:01:026:0038.

2.Андрушівській школі мистецтв імені Миколи Максименка Андрушівської міської ради провести оформлення права користування на дану земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро Рудюк) та секретаря ради Ольгу Прокопенко.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА