Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №32 від 26.03.2021 р. Про Єдиний день депутата

26 Березень 2021

Рішення №32 від 26.03.2021 р. Про Єдиний день депутата

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Шоста сесія Восьмого скликання

26.03.2021 №32

Про Єдиний день депутата

Відповідно до Конституції України, Законів України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», з метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення та ефективної співпраці між громадянами та депутатами, враховуючи рекомендації постійних комісій, міська рада 

ВИРІШИЛА:

  1. ВСТАНОВИТИ Єдиний день депутата для проведення прийому мешканців Андрушівської міської територіальної громади – друга середа місяця.
  2. ЗАТВЕРДИТИ Положення про особистий прийом громадян депутатами Андрушівської міської ради восьмого скликання (додається).
  3. Прийом громадян здійснювати в адміністративних будівлях Андрушівської міської ради, що розташовані у відповідних населених пунктах громади.  Прийом  громадян в м.Андрушівка здійснювати в кімнаті №4 адмінбудівлі, розташованої за адресою: пл.Т.Г.Шевченка, буд.1.
  4. ВИЗНАЧИТИ відповідальних осіб  за забезпечення належних умов для здійснення прийому громадян депутатами в адміністративних будівлях секретаря ради Прокопенко О.В. (територія м.Андрушівка) та старост міської ради (закріплений населений пункт).
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування (Савенко О.Ю.) та секретаря Андрушівської міської ради Прокопенко О.В.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Додатки доступні в оригіналі документу, доступному для завантаження вище.